By Pascal

In het hart van Noord-Brabant, in Oosterhout, ligt restaurant By Pascal. U vindt By Pascal midden in het centrum van Oosterhout in de bruisende Klappeijstraat. Restaurant By Pascal heeft een open keuken waardoor u direct contact heeft met topchef Pascal en zijn team. In het restaurant is plaats voor 48 gasten die allemaal de keuze hebben uit een drie, vier, vijf of zes gangen verrassingsmenu. Beleef de sensatie van ondeugende, prikkelende en een tikje brutale gerechten die de topchef speciaal voor u bereidt. Bij restaurant By Pascal vinden we de aandacht voor onze gasten erg belangrijk. Wij bieden u graag een unieke culinaire topavond waarbij beleving, smaak en sensatie van de gerechten centraal staan.

Restaurant By Pascal opende haar deuren in november 2013. Na het succes van Restaurant Bling wining and dining was chef Pascal Ariëns toe aan een volgende stap. Met restaurant Bling werd Pascal eerder beloond voor zijn culinaire en gewaagde gerechten waar hij in 2011 in de restaurantweek met een 9,5 landelijk het hoogste cijfer behaalde.

Liever met een groep apart genieten van een culinaire smaakbeleving By Pascal? Boek dan de ‘Pascal room’. Hier kunt u met twaalf personen genieten van een private dining met direct zicht op de open keuken waar u Pascal en zijn team aan het werk ziet.


2014 Noord Brabant Culinair     Algemene voorwaarden     Disclaimer

Web development by Fruitcake