Restaurant Crijns zoekt zelfstandig werkend kok

V A C A T U R E | zelfstandig werkend kok | fulltime | Bladel | 

Wij vinden ons team belangrijk, we brengen tenslotte veel tijd met elkaar door en zonder hen hadden we niet bereikt waar we nu staan. En daarom zoeken wij ook een bepaald type. Wij vinden samenwerken belangrijk, dat jij jouw creativiteit kwijt kunt en dat we elkaar motiveren om het leuk en gezellig te hebben. 

Wij zorgen voor de gasten en materialen en samen maken we er een top product van. Het product waar onze gasten van genieten. Het is zo tof als je oprecht bedankt wordt omdat ze het zo fijn hebben gehad en ècht lekker hebben gegeten en gezeten! 

Wij bieden een fulltime functie, zelfstandigheid, goede reële waardering voor jouw inzet, gezelligheid, goede koffie en mogelijkheden tot groei. 

Wij zoeken dus een bepaald type, een helper, een creatieveling en iemand die durf heeft om zichzelf uit te dagen. Af en toe net even een ander pad te kiezen dan het gebaande pad, en zijn of haar collega's eens mee te nemen over dat pad. 

Ben jij ons nieuwe teamlid? Neem contact op met Marc voor een kennismaking en te zien en horen wat we voor elkaar kunnen betekenen. Marc@restaurantcrijns.nl of bel naar 0497-338946.

Acquisitie is niet gewenst. 

2014 Noord Brabant Culinair     Algemene voorwaarden     Disclaimer

Web development by Fruitcake