De naam ‘The Charles’ is een eervolle verwijzing naar de heer Van Eerd, de oprichter van The Duke Club, waarin The Charles zich bevindt. Het logo staat voor het fundament, kracht, groei en vitaliteit. Aspecten die eveneens herinneren aan de founder van The Duke Club. Het beeldmerk met de boom dient als leidraad voor het restaurant; een boom kent vier seizoenen hetgeen bij ons in de wisselende gerechten terugkomt.
The Charles heeft een eigen, toegewijd keukenteam. Jack Blackwell is onder de vleugel van SVH Meester-kok Alain Alders, verantwoordelijk voor de culinaire beleving. Gezien Alain’s jarenlange ervaring op Michelinster-niveau, staat u een verrassende en ongekend hoogwaardige culinaire beleving te wachten. Luuk Egelmeer vertegenwoordigt met zijn wijnkennis het gastheerschap en de totale gastronomische beleving van The Charles. Laat u verrassen en geniet van het speciaal voor u samengestelde diner met de mooiste en meest verfijnde ingrediënten.