Restaurant Pellens

Welkom bij Restaurant Pellens, een plek waar je goed eet en je je thuis voelt. Ik ben Daan de Brouwer, chef-kok en eigenaar. Samen met mijn vriendin en gastvrouw Marjon de Bruijn en ons team van betrokken, toegewijde mensen runnen we deze zaak met liefde en aandacht.
Veel van wat we serveren komt direct van onze boerderij de Vloeiweide, waar we biodynamische groenten, kruiden en bloemen telen. De rest selecteren we met zorg: duurzame vis en vlees van boeren die hun dieren met respect behandelen.
Onze gerechten bereiden we met aandacht en vuur op de Baskische grill, het kloppende hart van onze keuken. Ons menu verandert elke week een beetje, zodat er altijd iets nieuws te ontdekken valt. Kies voor 3- tot 7-gangen, boek een tafel in de keuken, of geniet doordeweeks van à la carte. Eten bij Pellens voelt als thuiskomen, maar dan net iets specialer.

2014 Noord Brabant Culinair     Algemene voorwaarden     Disclaimer

Web development by Fruitcake