Taste!

Eten bij Restaurant Taste! is een culinaire belevenis. Prikkel uw zintuigen in een intieme omgeving en laat u verwennen door culinaire gastvrijheid. Een avond bij Restaurant Taste! betekent optimaal genieten in een trendy en gastvrije omgeving. Iedereen met een voorliefde voor puur eten en drinken voelt zich er direct thuis. Taste! serveert exclusieve en verfijnde gerechten, waarbij smaak en beleving centraal staan. Stuk voor stuk tongstrelend en een lust voor het oog. 

Restaurant Taste! is gelegen in het souterrain van Mercure Hotel Tilburg Centrum, aan de Heuvel in Tilburg. Met seizoensproducten van eerlijke, lokale leveranciers zorgt chefkok Marc Bierkens er, samen met zijn keukenbrigade voor, dat smaak de essentie van ieder gerecht is. We bieden één tot zeven gangenmenu's aan. Vertel ons hoeveel verrukkelijke gangen we u mogen serveren. Sommelier Kees Verlaan zorgt voor een selectie aan bijpassende wijnen.

Wilt u uw smaakbeleveing nóg completer maken? Kies dan voor het Taste it all Taste! arrangement. U krijgt naast het aantal gangen van uw keuze, een sprankelend aperitief en een bijpassend wijn- of bierarrangement, geselecteerd door onze sommelier. Daarbij ontvangt u een fles water en na afloop een kopje koffie of thee met huisgemaakte (glutenvrije) friandises.

 


2014 Noord Brabant Culinair     Algemene voorwaarden     Disclaimer

Web development by Fruitcake