Wollerich

Midden in het centrum van Sint-Oedenrode ligt de oude, rustieke villa van Restaurant Wollerich. Onder leiding van cuisinier Gerard en gastvrouw Meriam Wollerich stelt het team hier de heerlijkste creaties samen. Fijne gastronomie met de mooiste wijnen in een prachtige ambiance. Voor de culinaire beleving wordt uitgegaan van de gedachte, dat elke gastronomische uitstap een feest moet zijn waarbij u als gast een culinaire ervaring rijker zal zijn. 

Behalve in het sfeervolle restaurant en de smaakvol gerestaureerde Private Dining ruimte, kunnen gasten 's zomers ook verblijven op het tuinterras. Een groene en vooral rustgevende omgeving. 

Bij restaurant Wollerich kunt u in een exclusieve en sfeervolle omgeving uw receptie of partij laten plaatsvinden. Er zijn veel invullingen denkbaar om uw gelegenheid een onvergetelijke gebeurtenis te laten worden. U kunt gebruik maken van een aparte ruimte voor private dining voor 14 - 60 personen. Wollerich accommodeert tot maximaal 150 personen. Uiteraard betekent dit soort gelegenheden maatwerk. Wij brengen graag een offerte aan u uit.


2014 Noord Brabant Culinair     Algemene voorwaarden     Disclaimer

Web development by Fruitcake