Roland Peijnenburg stopt met De Zwaan in Etten-Leur

Nieuw duo op het nest van De Zwaan

Per 1 juli mogen Sterrenchef Carlo Chantrel en Maître-Sommelier Mariëlle Vink zich de nieuwe eigenaars van Restaurant De Zwaan en Bistro Het Lelijke Eendje noemen. Een sterk duo dat al een aantal jaar op topniveau samenwerkt in de Etten-Leurse gegelegenheden. En niet kan wachten dit avontuur samen aan te gaan.

'En gastheer Roland Peijnenburg dan?', hoor ik u denken. Die heeft besloten na 30 jaar en 26 Michelinsterren zijn vleugels uit te slaan. Roland Peijnenburg: 'Ik heb hier prachtige avonturen meegemaakt, hartstikke veel geleerd, megatriomfen behaald, keihard gewerkt en iedere dag weer genoten van het voorrecht zoveel gasten op zo'n hoog niveau culinair te verwennen. Maar mooi is mooi, ik heb zin in nieuwe avonturen, nieuwe ondernemingen met mijn eigen bedrijf rolandpeijnenburg.nl. Ik ga me dus zeker niet vervelen. En maak met een trots gevoel plaats voor de nieuwe generatie om verse energie in dit heerlijk warme nest te stoppen.'

De nieuwe eigenaars Chantrel en Vink zetten tot 1 september de restaurants voort op het culinaire topniveau dat gasten gewend zijn.

Daarna zullen de restaurants een ware verjongingskuur ondergaan. Vernieuwend, vooruitstrevend en met het oog op kwaliteit, zullen er grote veranderingen plaats gaan vinden. 

De privé-kunstcollectie zal vervangen worden door een stijlvol eigentijds interieur, met daarbij een soortgelijk menu en een wijnkaart met zeer betaalbare schatten.

Om het afscheid van de binnenkort oud-eigenaar en gastheer met de big bang te vieren die bij hem past, serveren de nieuwe horecaondernemers de komende maand een prachtig menu. Waar ongetwijfeld een heerlijke parel uit pa Peijnenburgs wijnkelder bij past. Om u allemaal de mogelijkheid te bieden nog een keer te genieten van Roland zijn gastheerschap, ontvangen wij u in juni ook graag op zondag voor het diner. 

Komt u Roland ook uitzwaaien en lekker genieten van zijn favoriete menu?

We moeten nog tot en met de lunch van dinsdag 2 juni ons restaurant De Zwaan en onze bistro Het Lelijke Eendje gesloten houden. Maar dan gaan we er ook echt weer voor, zelfs op zondag gaan we open. 

2014 Noord Brabant Culinair     Algemene voorwaarden     Disclaimer

Web development by Fruitcake