Op 13 juni 2022 mochten we voor initiatiefnemer Wealtheon een exclusief culinair event organiseren...
Vier Koningsdag 2021 dit jaar nog thuis met zomerkoninkjes en het witte goud! Onze restaurants...
De lente is begonnen, de dagen worden langer, de natuur ontwaakt en de vogels fluiten er vrolijk op...
Nieuw duo op het nest van De ZwaanPer 1 juli mogen Sterrenchef Carlo Chantrel en Maître-Sommelier...
Het coronavirus treft ons allen, maar zeker de horeca in het hart. Waar normaal gesproken de...
Wat een geweldige dag: Noord-Brabant Culinair heeft er weer 2 sterren bij!We feliciteren onze leden...
We feliciteren onze ondernemers met een vermelding in de Lekker Top 100!5. De Lindehof - 22. De...
Met zijn eigentijdse variatie op het klassieke Brabantse gerecht 'Blote billetjes in het gras'...
Vic Tosseram, leerling van De Rooi Pannen, wint de Brabantse voorronde van de European Young Chef...
"Een sympathieke en effectieve oplossing voor het nijpende personeelstekort in de horeca"Al een...
In de 'Vegetarische Restaurantweek' van 11-17 maart 2019 serveert MICHELIN Sterrenrestaurant de...
Vandaag vond de jaarlijkse Michelin sterren-regen plaats vanuit het DeLa Mar Theater in Amsterdam....
We zijn super trots op Tim Bressers! Tim heeft de titel 'European Regional Chef Ambassador'...
Tim Bresssers van Taste bij Dirk door naar finale European Young Chef Award 2018Internationaal...
Ludieke lancering eerste Etten-Leurse aspergesIeder jaar verzint boer Gilbert Sweep samen met...
Genieten bij GASTEen van de initiatieven in dit kader is het pop-up restaurant GAST: een voormalige...
Op donderdag 30 november organiseerde het Brabants Familiebedrijven Genootschap een bijeenkomst...
Trots op Bon Sawatdee, jonge chef van restaurant 't Misverstant in Vught. Hij verovert de 4e plaats...
Bon Sawatdee, jonge chef van restaurant 't Misverstant uit Vught wint Brabantse wedstrijd voor...
Op zondagmiddag 10 september a.s. wordt het spannend tijdens Bourgondisch 's-Hertogenbosch.Welke...
Op 20 april 2017 geeft onze jongste chef Jan van Hout (restaurant Ons Jongens) een kijkje in zijn...
Recent zijn we een unieke samenwerking aangegaan met vier kennispartners, die voor onze aangesloten...
29 maart 2016: Culinaire bijdrage van NBC bij bezoek Brabants Familiebedrijven Genootschap aan De...
Pop-up aspergerestaurant in Cromvoirt, 11 t/m 24 mei 2016 Deelnemende chefs:- Edwin Kats,...
Spectaculair nieuws: vanaf 1 april gaat Oriental Green House bezorgen per drone. https://www....
Op donderdag 18 februari 2016 heeft 't Lieve Leven een nieuwe vestiging in Moergestel geopend, in...
Het team van restaurant Wollerich, met chef de cuisine Gerard Wollerich, Erik Bos en Koen van den...
We hebben veel media-aandacht mogen ontvangen met betrekking tot onze installatie in het...
2014 Noord Brabant Culinair Algemene voorwaarden Disclaimer