Sense in 'De tuin der lusten' 19 tot en met 22 april 2018

Boek een bijzonder gastronomisch arrangement in een uniek pop-up restaurant

GAST is een pop-up restaurant met Brabantse meesters van de gastronomie. Wij heten je van harte welkom in de Mariakapel op het Gasthuiskwartier (voormalig Groot Ziekengasthuis) in het centrum van 's-Hertogenbosch. Een groep Brabantse chefs, verenigd in Noord-Brabant Culinair gaat samenwerken om zich in GAST aan jou te presenteren.

Na de succesvolle start staat de tweede chef van Noord-Brabant Culianir te trappelen om te gaan koken in GAST. Reserveer nu lunch of diner bij Dennismiddeldorp van Sense restaurant* van 19 tot en met 22 april 2018.

Met Dennis Middeldorp op culinair avontuur in 'De tuin der lusten'

Dennis Middeldorp van sterrenrestaurant Sense in 's-Hertogenbosch is een echte Bosschenaar. Iemand die net als hij onlosmakelijk verbonden is aan 's-Hertogenbosch, is schilder en grootdenker Jheronimus Bosch. Als kleine jongen was Dennis al door hem gefascineerd. Op de markt keek hij naar het grote standbeeld van Bosch en thuis in de woonkamer hing 'De tuin der lusten' (nou ja, een replica dan). Met dezelfde toewijding waarmee Jheronimus Bosch schilderde, staat Dennis in de keuken. Dennis: "Net als Bosch denk en werk ik out of the box, verrassend, soms op het randje. Dat maakt zijn werken en mijn gerechten spannend. Dat heeft mij geïnspireerd om dit speciale menu samen te stellen. Ga je met mij op een culinair avontuur in 'De tuin der lusten'?."

Data

donderdag 19 april: diner  |  vrijdag 20 april: lunch en diner  |  zaterdag 21 april: lunch en diner  | zondag 22 april: lunch

Prijs

All-in arrangementsprijs voor lunch: € 130,-- per persoon (welkomstdrankje, amuses, 4-gangen Tuin der lusten-menu, wijnarragenement, tafelwater, koffie/thee). All-in arrangementsprijs voor diner: € 147,50 per persoon (welkomstdrankje, amuses, 5-gangen Tuin der lusten-menu, wijnarrangement, tafelwater, koffie/thee).

Ontvangst

Lunch: 12.00 uur, diner: 19.00 uur

Locatie

Pop-up restaurant GAST is gevestigd in de Mariakapel op het Gasthuiskwartier, Burg. Loeffplein 70 E, 's-Hertogenbosch.

Reserveer hier je tafel!

 

2014 Noord Brabant Culinair     Algemene voorwaarden     Disclaimer

Web development by Fruitcake