Snijders Advocaten juridisch partner van Noord-Brabant Culinair

Het coronavirus treft ons allen, maar zeker de horeca in het hart. Waar normaal gesproken de restaurants vol zitten, juist met het mooie weer van de afgelopen dagen, tekent zich nu een schrijnend beeld af van gesloten restaurants.

Noord-Brabant Culinair is dan ook verheugd om mede te kunnen delen dat Snijders Advocaten als juridisch partner toe is getreden tot het netwerk van de Brabantse toprestaurants: Noord-Brabant Culinair .

Snijders Advocaten is een landelijke top speler in de juridische dienstverlening aan bedrijven. Het team van circa 30 professionals staat bekend om haar hoge juridische en vooral strategische kwaliteiten. Zij bedient met name bedrijven in het hoogste segment en veel Quote 500 leden. Met hoofdvestiging in kasteel Valk te 's-Hertogenbosch en vaste locaties in Amsterdam, Aruba en België (Antwerpen), bedient zij nationaal duizenden bedrijven.

Snijders Advocaten kan door deze samenwerking de horeca, in deze moeilijke tijden, een juridisch hart onder de riem steken. Om de horeca, en specifiek de leden van Noord-Brabant Culinair, te ondersteunen, zal Snijders Advocaten de aangesloten restaurants kosteloos eerste hulp aanbieden bij het overleven in deze Coronatijd; Samen staan we sterk!

mr. Danny Snijders (eigenaar en advocaat Snijders Advocaten): ‘’ Ik voel mij meer dan vereerd en trots om met Noord-Brabant Culinair deze samenwerking aan te gaan. Als liefhebber van hoogwaardige horeca heb ik de horeca zeer hoog in het vaandel staan. Verheugd ben ik dan ook mijn steentje bij te kunnen dragen aan een branche die het op dit moment zeer hard nodig heeft".

Ook mr. Jan Kamsteeg, kantoorgenoot van Danny, is blij met deze samenwerking: ‘’Normaliter ben ik ieder weekend wel in een café of restaurant te vinden; ik draag de horeca dan ook een zeer warm hart toe. Ik ben dan ook blij om voor de horeca iets terug te kunnen doen als advocaat en adviseur. De hardwerkende ondernemers verdienen dit zonder meer.’’

Kijk voor meer informatie over Snijders Advocaten op www.snijders-advocaten.nl.

2014 Noord Brabant Culinair     Algemene voorwaarden     Disclaimer

Web development by Fruitcake