Soenil loves Vincent in GAST 16 t/m 18 februari en 1 maart 2018

Boek een bijzonder gastronomisch arrangement in een uniek pop-up restaurant

GAST is een pop-up restaurant met Brabantse meesters van de gastronomie. Wij heten je van harte welkom in de Mariakapel op het Gasthuiskwartier (voormalig GZG) in het centrum van 's-Hertogenbosch. Een groep Brabantse chefs, verenigd in Noord-Brabant Culinair gaat samenwerken om zich in GAST aan jou te presenteren.

Twee Michelin-Sterrenchef Soenil Bahadoer (restaurant De Lindehof) trapt namens het NBC af in GAST met een bijzondere avond: Soenil loves Vincent. De insteek is de passie, strijd en volharding waarmee Van Gogh zijn roeping als kunstenaar heeft gevolgd om zo de meester te worden die wij kennen. Soenil Bahadoer is als sterrenchef ook een meester in zijn vak, die zijn roeping met passie en toewijding volgt. Tijdens Soenil loves Vincent zet hij op 16 tot en met 18 febrauri en op 1 maart 2018 deze relatie centraal in zijn gerechten. 

Data

16 februari: diner | 17 februari: diner | 18 februari: lunch en diner | 1 maart: diner

Prijs

De all-in arrangementsprijs bedraagt € 197,50 per persoon (welkomstdrankje, amuses, 5-gangen Van Gogh menu, wijnarrangement, tafelwater, koffie/thee).

Programma

Voor de lunch (alleen op zondag 18 februari) ontvangen we u graag om 12.00 uur. Voor het diner ontvangen we u graag om 19.00 uur. De afsluiting van de avond is voorzien rond 00.00 uur.

Locatie

Pop-up restaurant GAST is gevestigd in de Mariakapel van het voormalig Groot Ziekengasthuis, Burg. Loeffplein 70 E, 's-Hertogenbosch.

Reserveer hier je tafel!

2014 Noord Brabant Culinair     Algemene voorwaarden     Disclaimer

Web development by Fruitcake